Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en kanin.

Dagens humør

I dag får humøret en velfortjent 4. Som vægten vil du opleve, at dagen i dag er fyldt med positive vibrationer og en stærk følelse af indre tilfredshed. Solen skinner på dit tegns side, så smilene vil være lige ved hånden.

Kærlighed

For kærlighedslivet, giv det en 3. Venus, kærlighedens planet, står stærkt og lover gode romantiske udsigter. Måske er det tid til at tage skridtet videre med din bedre halvdel?

Arbejde

For arbejde, gem en 2.5 gemt op i ærmet. Der er hårde tider i vente, men husk på, vægten er kendt for deres retfærdighed og evne til at håndtere svære situationer med hovedet højt. Så, hold hovedet koldt og løs ethvert problem med din naturlige charme.

Venner

For venskab, vi deler en solid 4. Universet styrker dit sociale liv, og du vil møde mange gode stunder med dine venner. En oplagt dag for en udflugt, måske?

Familie

For familien, en brølende 5! Det er en tid med harmoni og fred i familielivet. Det bliver en dag fyldt med kærlighed og varme i den trygge familiære havn.

Succes

For succesen, sætter vi en 3. Du skal ikke forvente store mirakler, men der er stadig plads til mindre triumfer i løbet af dagen.

Dagens dyr

Dagens dyr er kaninen. En kanin symboliserer på mange måder vægten; fredelig, afbalanceret og med en naturlig tendens til at finde skønhed og harmoni overalt.

Lørdag den 30. september vil være en dag, hvor vægten vil finde glæde og lykke i de mindre, men vigtige dele af livet. Fra middag med familien til en god bog, værdsæt beyttethed i det enkle. God lørdag Vægte, og husk at tage livet som det kommer!

Vi ses i morgen!