Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en koala.

Dagens humør:

Ahh, dagens humør for Løven får spændende 4 stjerner, mine venner! Astroskyen viser en klar horisont, som lader solens stråler varme løvens humør. Dagens mange positive vibrationer inspirerer til latter, nærvær og hygge. Du er på toppen, Løven, klar til at møde dagens udfordringer med dit sædvanlige brøl.

Kærlighed:

Når vi taler kærlighed, får du i dag 3 stjerner, Løve. Amor har trukket bue og pil frem, men Venus ligger i retrograd position. Det betyder at, din kærlighed er udfordret, men stadig sterk og ægte. Du klarer dig fint, bare husk at fjerne dine skjold, så det ægte hjerte kan blive set.

Arbejde:

Arbejdsfronten byder på 2.5 stjerner, et pusterum i en ellers hektisk hverdag. Mars og Jupiter danser i din 10. Hus, hvilket indikerer, at du måske har brug for at tage det lidt roligt og fokusere på detaljerne i stedet for det store billede. Dit brøl er stadig mægtigt, men overvej at bruge det med omtanke!

Venner:

Din sociale sfære er på sit højeste med 4 stjerner i dag, Løven! Merkur, kommunikationens planet, passerer gennem din 11. hus, som symboliserer venskaber og sociale netværk. Din karisma og naturlige lederskabsevner er uovertruffen. Gå ud og vær den sociale sommerfugl, du er!

Familie:

Alt tyder på, at solen skinner extra klart over din familiefont. 5 stjerner, maksimum score, er givet til det vigtige familieområde. Din tendens til at være ukuelig og beskyttende skaber tryghed, gør dig i dag til familiens fjeld!

Succes:

Din succesrate for dagen er på 3 stjerner. Du har hele tiden haft ambitioner, men Pluto, planeten for transformation, råder dig til at reflektere og redefinere din definition på succes. Tager du dig tid til det, vil du opdage, at små succeser er lige så værdifulde som de store.

Dagens dyr:

Du er en koala i dag, Løve. Koalaer er, ligesom dig, stærke, modige, og de møder livet imod med ro og afslappet attitude. De lever livet i deres eget tempo, og det er en lektion, du kan tage til dig i dag. Lev livet i dit eget tempo, Løve, og husk at nyde det!

Dagen i dag, torsdag d. 28 september, vil gøre dig til øens dronning, Løve! Husk at smil, giv kærlighed, hav tålmodighed og hold altid hovedet højt. Du har styrken til at møde enhver udfordring, og du vil skinne i alt, hvad du gør.