Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Gorilla.

Dagens humør: 3

Tvillingernes humør i dag kan virke lidt middelmådigt på overfladen. Dog er der en underliggende strøm af positiv energi, der kilder i kanten af dit sind, der er en letsindig del af Tvillingens natur. Din appetit på livets glæder skal være rimelig stabil nu, og du burde have det rimelig sjovt i løbet af dagen.

Kærlighed: 4

Kærlighed blomstrer klart for Tvillingen i dag! Venus, kærlighedens gudinde, passerer gennem din 5. hus, som er romantikkens hjem. Dette lover godt for blomstrende romantik, og der er en stor chance for at finde kærligheden, hvis du er single. Og hvis du allerede er i et forhold, er det tid til at tænde gnisten igen og nyde gensidig kærlighed.

Arbejde: 2

På arbejdsfronten kan Tvillingerne opleve nogle udfordringer i dag. Konflikten mellem Merkur og Saturn kan betyde en afmatning på arbejdspladsen. Det er en tid for refleksion og for at sætte tingene i perspektiv, snarere end at forsøge at klatre op ad karrierestigen. Nogle dage er det bare bedre at sidde bagin, slap af og vent på bedre tider.

Venner: 5

Tvillingerne kan forvente en fantastisk dag for venskaber. Du vil opleve et nyt niveau af kærlighed og respekt fra dine venners side. Den tid, du har investeret i at pleje og opretholde disse venskaber, vil betale sig stort i dag. En god dag for en sammenkomst med dine nærmeste venner!

Familie: 3

Familie og hjem bliver også et brændende emne for Tvillingerne i dag. Der kan være nogle spændinger i luften, men husk at en konfrontation ikke altid er negativ. En hjertelig diskussion kan ofte rydde luften og give plads til nye veje og løsninger. Lad ikke en lille uenighed forvandle sig til en større krise!

Succes: 4

Det ser ud til, at succes er overhængende for Tvillingerne i dag. Din ihærdige stræben og målrettethed er ved at bære frugt, så vær ikke modløs, hvis du ikke ser resultater med det samme. Husk, træer vokser ikke natten over!

Dagens dyr: Gorilla

Den magtfulde og sociale Gorilla er dit dyr for dagen. Gorillaen fremhæver dit behov for social kontakt og dit ønske om at bevare de nære bånd, du har med dine venner og familie. Gorillaen minder os også om vigtigheden af at respektere vores begrænsninger. Ved at være selvsikre, rolige, og viser omtanke for andre, kan vi opnå stor succes og lykke, præcis som Gorillaen.

Onsdag den 27. september

Der er noget forudbestemt over denne dag, noget der kalder på Tvillingen til at stå op og skabe deres egen skæbne. Trods vanskeligheder og forhindringer, bliver du guidet af universets stjerner, ud i det blå. Og husk, uanset hvad der sker, så elsker universet dig. Så få mest muligt ud af denne onsdag og husk, at dagens succeser og udfordringer er trin på din livsrejse.