Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en løve.

Dagens humør

Vi skal ikke lægge skjul på det, Løvens stjernetegn byder på en fornøjelig dag, fyldt med positive overraskelser og fornøjelige stunder. Din indre glød og optimisme smitter over på dine omgivelser, og dagens humørkarakter lander på en fornem 4’er. Så, er du klar til at tage mandagen ved hornene, kaste dig ud i det blå og høste frugterne af dit indre overskud?

Kærlighed

På kærlighedens bølgegang tegner der sig et billede af en dag med middelmådig romantisk energi. Kærlighedskarakteren er derfor en solid treer. Det er ikke fordi, der er mangel på kærlighed til dig, men mere, at du trækker dig tilbage for at samle kræfter og reflektere. Men hvem siger, at man ikke kan finde kærligheden i ensomheden?

Arbejde

Op og ned, høj og lav – sådan er livet på arbejdet. Med en arbejdskarakter på 2.5, kan du godt forvente en blanding af både udfordringer og medvind. Gør brug af din løveagtige tålmodighed og løsningsorienterede sind til at møde dagens udfordringer på arbejdspladsen. For husk på, at selv når det regner på præsten, skinner solen på bispens mark.

Venner

Skal du hænge ud med banden i dag? Bare gør det! Vennekarakteren er på en solid 4, hvilket indikerer en dag, der er rig på fælles oplevelser og dybe samtaler. Tag dine venner under armen, lav det, I elsker mest, og nyd de gode stunder sammen. For venner er som stjerner, de lyser op både i mørke og lyse tider.

Familie

Ikke overraskende, familielivet vil være højdepunktet for din dag! Med en fuld karakter på 5, kan du forvente en dag fyldt med nærvær og kærlighed fra dit kære familie. Dyk ned i familiens varme favn, og mærk den ubetingede kærlighed, der flyder rundt. Der er trods alt intet sted som hjemme, er der vel?

Succes

Med en succeskarakter på 3, kan dagen byde på både op- og nedture. Men frygt ikke, kære Løve. Selv om succesmålet ikke nødvendigvis bliver nået i dag, er der stadig mange muligheder forud. Sig ikke nej til udfordringer, for der er noget magisk i dig; en løves mod og styrke til at overvinde enhver forhindring.

Dagens dyr

På baggrund af dagens energi og udfordringer, er du en løve. Du har løvens mod og styrke, og du er klar til at møde enhver udfordring hovedet højt. Din løveagtige udstråling skinner lys på alle omkring dig, og din stærke vilje og beslutsomhed vil hjælpe dig med at overkomme dagens udfordringer.

Onsdag den 27. september

Ah, onsdag! Midt på ugen og alligevel en dag værd at fejre. Nyd denne onsdag, nyd solens stråler, nyd livet. Lav noget, der gør dig glad. Løvemandag har stadig masser at byde på. Husk på, at hver dag er en gave, og det du vælger at gøre med den, er din gave tilbage.