Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Leopard.

Dagens humør

Dagens humør for Krebsen ligger på en lunken 2. Merkur er i fart med at skabe forvirring, så humøret kan være lidt op ad bakke. Men bang du ikke, Krebs! Remember, jorden drejer videre og solen vil skinne igen på dit humør!

Kærlighed

Kan I mærke det, Krebsen? Kærligheden braser igennem som en stormflod! Med Venus i syvende hus er alt kærlighed for Krebsen, og derfor får I en fast femmer! Så træk vejret dybt, og lad romantikken florere.

Arbejde

Når det kommer til arbejde, er der både gode og dårlige nyheder. Jupiter skaber en vis strømlinethed i organisering, men samtidig kan Merkurs forvirring stadig mærkes. En karakter på 3 ser meget passende ud. Men vent og se – snart vil vinden skifte!

Venner

Med hensyn til venskab er denne dag en rigtig vinder for dig, kære Krebs. Glem ikke at vise din taknemmelighed og kærlighed til dem, der altid er der for dig. Det er virkelig en periode for stærke bånd, og her står du med 4 solide stjerner!

Familie

Hold nu fast, den er strid! Familien har astrologisk set en hård dag. Mars skaber en del konflikter. Giv dagen et kort hvil – den skal nok vende. Familien får derfor desværre 0 stjerner.

Succes

På trods af turbulensen andre steder, ser succesen ud til at være inden for rækkevidde. Med Saturn i dit tiende hus kan du forvente en karakterscore på 5! Vær dog klar til at arbejde hårdt for det.

Dagens dyr

I dag er du en leopard, Krebsen. Din evne til at tilpasse dig og komme i gennem udfordringer i dag viser en stærk sammenhæng med leoparden – en mester i tilpasning og overlevelse!

Onsdag den 27. september kan se ud til at være en blandet dag for Krebsen. Men husk, ‘efter regnen kommer solen’, og solen venter lige rundt om hjørnet for dig. Tag vare på dig selv, for i morgen er en ny dag! Selvom familiebåndene i dag ikke er på dét niveau, hvor hjertet gerne vil have dem, så er der kærlighed og venskab i overflod! Og lad os ikke glemme, du er en Leopard i dag, og leoparden står aldrig tilbage fra udfordringer! Skål for en stærk dag, Krebsen.