Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Orangutang. Ro, tålmodighed og styrken i din karakter.

Dagens humør.

Dagen i dag får en humørkarakter på 4 for stjernetegnet Krebsen. Hvorfor så højt? Jamen, det er søndag og solen er fremme. Den er der til at opvarme dit hjerte og fremkalde din indre glæde. Søndag er en dag til hvile, refleksion og fornøjelse. Nyd det og lad lykkefølelsen flyde frit. Desuden er Månens energi i dag specielt stærk. Som et tegn, der er styret af Månen, vil du ikke kunne undgå at føle denne energi dybt ind i dit følelsesliv.

Kærlighed.

I kærlighedens navn scorer Krebsen en smule lavere og får karakteren 3. Venus er nemlig på vej ind i et kompliceret aspekt med Saturn, hvilket kan skabe noget ubalance i dit kærlighedsliv. Men hey, ingen grund til bekymring! Brug dette som en mulighed til at få løst eventuelle knuder på tråden og komme tættere på din partner.

Arbejde.

På arbejdsfronten er karakteren 2.5. Du kan føle dig lidt udfordret her, da Mars skaber nogle rusk i atmosfæren. Men du er Krebsen, ikke sandt? Du har styrken til at overkomme hvad som helst, der kommer i din vej. Husk, selv på en søndag kan der være arbejdsrelaterede bekymringer eller opgaver der hober sig op. Sæt dem på pause, dagen i dag er til hvile.

Venner.

Når det kommer til venner, stråler Krebsen med en flot score på 4. Du er vellidt blandt dine venner på grund af din sympatiske og imødekommende personlighed. Dit tegn hersker over hjem og familie, men det omfatter også vennernes kreds. Brug dagen i dag til at sammenkoble med dine gamle venner eller måske møde nye.

Familie.

Og i familiekategorien, der har Krebsen allermest hjerte, får du en solid 5’er! Din kærlige natur og dit behov for at pleje og passe på dem, du holder af, skinner klart på en dag som denne. Hjem, hygge og høj solskin, hvad ellers kan man forvente på en søndag?

Succes.

I succes skalaen får Krebsen en gedigen 3. Der er udfordringer, ja, men ikke noget du ikke kan tackle. Lad ikke nogle små sten på vejen afholde dig fra dit mål. Du har styrken til at overvinde dem.

Dagens dyr.

Dagens dyr for Krebsen bliver Orangutangen. Hvis du lægger mærke til dette dyr, er det kendt for sin ro, tålmodighed og utrolige styrke. Det på trods af at være meget stille og roligt. Det minder meget om Krebsen, der er kendt for sin rolige og tålmodige attitude og enorme indre styrke.

Konklusion

Slutningsvis vil jeg bare sige, nyd denne skønne søndag den 24. september, min kære Krebs. Hengiv dig til de små glæder, der bringer smil på dit ansigt. Og husk, du er ligesom en Orangutang, stærk, tålmodig og fuld af ro.