Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger

Dagens humør: 3/5

Løvens dag starter ikke med de mest opløftende vibrationer. Månen, der tidligere rodede i understrømmene af dit underbevidste, tager en turn mod mildhed. Det kan være, at du stadig synes, de første timer er lidt hårdere at klø på. Dog som dagen skrider frem, vil dit humør løfte en smule, og du vil føle dig mere tilfreds og afbalanceret.

Kærlighed: 4/5

Når det kommer til hjerte-anliggender, vil Løvens følsomhed være på toppen. Kærlighedsplaneten Venus, der ligger i dit syvende hus, vil hjælpe dig med at dykke dybere ind i dine følelser og finde mere kærlighed. Løvene i parforhold vil få en chance for at forny deres bånd, mens de singler vil i dag have en større chance for at møde en mulig kærlighedsinteresse.

Arbejde: 2/5

På arbejdsfronten vil du måske finde dig lidt modløs og uinspireret. På grund af månens position er kreativitet og initiativ noget lav, og det er bedst at fokusere på rutineopgaver i dag. Forsøg dog at holde det positive syn, for månelyset er i skift, og der vil snart være mere gunstige forhold for nye anslag.

Venner: 0/5

Venner kan være en smule på glatis i dag. Med planeternes nuværende stilling, vil du føle en dissonans mellem dine egne behov og dine venners forventninger. Dette er en dag til at være alene og reflektere over, hvad du virkelig ønsker, frem for at blive trukket i forskellige retninger af velmenende venner.

Familie: 5/5

Nu er det familien, der virkelig skinner for dig i dag! Uanset hvad der sker i de andre sfærer af dit liv, er din familie din klippe. De mærker din nutidige sårbarhed og vil være der for at støtte og guide dig. Dette er en perfekt dag til at tilbringe tid med dem og genbekræfte familiens kærlighedsbånd.

Succes: 3/5

I forhold til succes kan denne dag være lidt op og ned. Med dit åndelige jeg i spotlight kan du have en tendens til at være lidt for selvkritisk og føle, at du ikke fuldfører det, du gerne vil. Men som vil enhver løve ville fortælle dig, alt i sin tid. Husk succes er en rejse, ikke en destination.

Dagens dyr: Tiger

Løvernes styrke og frygtløshed afspejles i dag i en anden majestætisk skabning – den regale Tiger. Som de kongelige i dyrenes verden, står tigerne for mod, stolthed og selvstændighed – alle dyder, som Løverne rummer i overflod. De opfordrer til indre refleksion og varetager vores indre sandheder.

Lørdag den 23. september ser ud til at holde en harmonisk blanding for Løverne. Selvom der kan være enkelte skyer i dit landskab, er det vigtigt at huske, at selv den mest tordnende regn bringer liv til jorden. Husk, at hver dag er en ny chance for at opleve, lære og vokse. Som en ægte løve, skru op for din indre tiger og gå ubesværet i møde med dagen!