Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Æsel

Dagens Humør: 3

Tvillinger, Venus skinner på jer i dag, hvilket bringer et mildt og tempereret humør. Dagens humør karakter ligger på en solid 3, ikke fordi tingene er dårlige, men fordi der er plads til forbedring. Husk at le fra hjertet og husk at lyset i enden af tunnelen vokser for hver dag der går – specielt i dag.

Kærlighed: 4

Med Mars i retrograd og i trine med jeres tegn, Tvillinger, bevæger kærlighedsplanet sig i jeres favør. Hvis hjertet banker lidt hårdere end sædvanligt i dag, så ved I hvorfor. I kan opleve en følelse af dybde og intimitet med jeres partner. For singler, holder universet en oplevelse af fængslende møder klar til jer. Tingene ser ud til at bevæge sig støt mod kærlighed, derfor er dagens kærlighedskarakter 4.

Arbejde: 5

Jupiter, planeten for succes og ekspansion, sidder højt i deres himmel, hvilket betyder succes på arbejdspladsen. I vil finde en masse overflod og muligheder grabbe i dag. Dagens karakter for arbejde får derfor toppoint på 5 – gå ud og erobr verden, Tvillinger!

Venner: 1

Dagens vennekarakter er på 1 – ikke på grund af konflikt eller uvenskab, men simpelthen fordi Merkur foreslår en dag med solo aktiviteter. Nyd denne tid alene, det bliver en dag til genopladning og fornyelse af jeres indre sprudlende energi.

Familie: 2

Der er en vis uro i familiekonstellationerne. Med Saturn i opposition mod jeres tegn, kan der være nogle vanskeligheder. Men frygt ikke, Tvillinger. Benyt dagen til at bygge broer, ikke mure. Dagens karakter er 2, men det er kun en mild stak modsætningsplaneternes spil.

Succes: 0

Succes kan være afgørende, men for jer, Tvillinger, er det at håndtere mislykkede forsøg en del af dagens læring. Solen modsætter Neptun i jeres arbejdsområde i dag, hvilket kan resultere i nogle frustrationer. Ingen panik! I er stærke. Dagens succeskarakter er 0, men grin af det, lær af det og husk at fejle er humant.

Dagens dyr er et Æsel. Ligesom Shrek, som var kærlig, stor og klodset. Æslet repræsenterer tålmodighed, ydmyghed og uafhængighed, tre attributter, der vil hjælpe jer gennem dagen i dag. Ligesom et æsel, der tøvende og alligevel beslutsomt går op af bjerget, vil I hjælpes af dets kraft i dag.

Fredag den 22. september, er en utrolig dag. På trods af små tilbageslag og udfordringer, husk at I er stærke, resiliente Tvillinger. Grin af frustrationen, omfavne ensomheden, og tak Saturn for dens visdom. Efter alt, uanset hvad planeternes spil bringer, er I stadig stærke, kærlige og storhjertede Æsler! Husk, selv et klodset skridt fører os fremad.