Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Leopard.

Dagens humør

Dagens humør scorer en 3.5 på skalaen. Løver, Jupiter har et strålende skue i dit soltegn i dag. Men ligesom bølger på et hav kan dette også skabe en smule uro. Sandheden er, at du måske endda er i en lidt overfladisk stemning, og føler dig lidt som en Leopard, søgende og opmærksom.

Kærlighed

Kærlighed er på stjernekortet for jer Løver i dag, med en flot score på 4. Venus, kærlighedens planet, har skruet op for strømmen i dit romantiske liv. Måske er det tid til at forfølge den særlige person, du har haft et godt øje til?

Arbejde

På arbejdsfronten får du en 2. Mars er på farten i dit kreative hus. Dette betyder, at du måske finder dig selv med en overflod af ideer, men det kan være svært at implementere dem. Det er som en Leopard gemmer sig i højt græs, klar til at springe på sit bytte. Men rolig, tålmodighed er din ven.

Venner

Løver, du får fuld score i venskab-afdelingen i dag. Solen, din hersker, har bundet sig sammen med Merkur i dit hus for selvsikkerhed og individualisme. Dette gør dig til en magnet for venner og du vil blomstre i deres selskab i dag.

Familie

Forholdet til familien får en 3. Med Pluto i dit hjemlige område kan der være nogle udfordringer i familiedynamikken. Du kan føle, at dit territorium bliver trådt på lidt. Men det er også en chance for at bearbejde eventuelle gammel sår og konflikter.

Succes

Succes scorer en 3.5 i dag, Løver. Saturn rejser gennem dit tiende hus for karrieren. Dette kan fremkalde en følelse af utilfredshed med dit nuværende arbejde. Men husk, at enhver udfordring kun bringer dig tættere på succes.

Dagens dyr

Dagens dyr er en: Leopard. Nøjagtig som en Leopard, vil du finde dig selv møjsommeligt nærmer dig dine mål. Ligemeget hvad vil du fange det, blot du er tålmodig.

Endelig, fri dig selv til at lege med mulighederne på denne smukke fredag, den 22. september. Ta’ det roligt, træk vejret dybt og husk, at hver dag er en ny chance for at gnistre og skinne. Verden venter på dit rugende.