Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Gorilla.

Dagens humør: 4

Hejsa, Løven! Din dag står i lykke og frejdighedens tegn. De kosmiske skift spiller en fordel i din retning, og Venus har sendt sin kærlige aura din vej. Du vil føle dig opfyldt og sprudlende. Smuk musik kører i baggrunden af dit sind, og det hele oses af glæde – som en klassisk sommerdag fyldt med former og farver.

Kærlighed: 2

Ah, kærlighedens uforudsigelige natur kan altid give en snert af bitterhed. Universet sender lidt rodet kærlighedsenergi din vej, så vær forsigtig med, hvem du åbner dit hjerte for. Eksklusive Venus kan være lidt forvirrende i dag. Husk, at alle byger kan giver plads til smukke solskinsdage.

Arbejde: 2.5

På arbejdsfronten er guderne lidt reserverede, men frygt ej! Indsatserne er lige så høje, men så er også belønningerne. Lidlelig pres kan være anstrengende, men det skærper også dine evner. Er du ikke lige så skarp som et dobbeltkantsblad?

Venner: 4

Med vennerne går det derimod strålende. Spice up din dag ved at blande den op med vennekær, latter og gode vibrer. Venus fører skønhed og charme til dine interaktioner, så drage fordel af det.

Familie: 5

Familien er din faste klippe i dag. Hjemmet er fyldt med en skøn duft af kærlighed og harmoni. Uanset hvilke udfordringer du står overfor, så knus dem med din løvemanke, du kan regne med en blød landing i familiens favn.

Succes: 3

På in succesniveau er der plads til forbedring, men det er nok bare fordi stjernerne leger lidt med dig. Keep up the good work, din tid vil komme.

Dagens dyr: Gorilla

Dagens dyr er Gorillaen. Ligesom gorillaen som viser storslået styrke, og er uendeligt beskyttende over de, den har kær, så er du en stærk leder i din “flok” i dag.

Endelig fremtiden ser ret rosenrød ud, Løven. Selvom nogle døre lukker andre lukker op, husk altid at lysstyrke er op til dig. Mens jeg sender dig afsted på denne forfriskende torsdag den 21- September, husk at kun du kan male dit livs lærred. God fornøjelse og husk, at du er planeternes konge, Løve!