Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger. Du springer i dag ud i det og tackle hindringer med tro og mod.

Dagens humør

Dagens humør ligger på en solid 4 for Krebsen. Dagen i dag vil være opløftende med små glæder, der vil blive bragt din vej. Med stjernernes placering i din favør, vil du være i stand til at tackle enhver udfordring. Dig der er født i Krebsens tegn har en naturlig evne til at låse op for dit indre smilehjul – så brug den!

Kærlighed

Kærlighedsbarometeret svinger lidt i dag og falder til en 2, men det er en midlertidig dalende tendens, så hold tungen lige i munden. Din stjerne har vist, at en smule distancering er bedst nu. Der er ikke tale om at give op på kærligheden, men giv dig selv tid til at sanse jorden under dine fødder. Spændingen og mystikken vil komme tilbage.

Arbejde

Arbejdslivet for Krebsen glider som en skarp kniv gennem varmt smør – en klar 5 stjerner! Med Planeterne i din tredje hus af kommunikation, er dette den tid, hvor du virkelig kan gøre en forskel på arbejdet. Forbered dig på oplevelsen af at være fuldstændig i sync med dine arbejdsopgaver.

Venner

Venskab er på en lidt lavere 3 i dag. Du vil muligvis ikke have meget tid til at bruge på venner, som du normalt har, på grund af en opbygning af opgaver og personlige anliggender. Husk bare på at dine venner vil forstå og vil altid være der for dig!

Familie

Familien er meget vigtig for enhver Krebs, og i dag er ingen undtagelse. Dagens familiekarakter er på en solid 4, da familielivet for dig vil være en kilde til glæde og støtte. Husk at vise din anerkendelse for dem.

Succes

Succesen må tage sig til takke med en 1 i dag. Du vil måske føle, at du knokler uden at se den forventede fremgang. Men husk, uden modgang er der ingen vækst! Fortsæt med dit hårde arbejde, og lige pludselig vil du se fremskridtene.

Dagens dyr

Dagens dyr er Tigeren. Du har kraften og modet fra Tigeren i dag metoden, der kan tackle hindringer og udfordringer med selvtillid og vilje, ligesom denne majestætiske skabning!

I dag, torsdag den 21. september, er en dag fyldt med mange facetter. Alt i alt er det en flertal af positive fremskridt på vej til dig. Så grin, græd, arbejd hårdt, og knus din familie tæt, og ved slutningen af dagen, træk dybt op i din Tiger-kraft og vær taknemmelig for hvem du er. Alle hverdage har ups og downs, men det er vigtigt at huske på, at de små ting i livet virkelig betyder noget. Gør i dag til en dag, der er værd at huske, Krebs!