Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Leopard. Hurtig, adræt og tapper

Dagens humør

Kærlige Krebs, dagen i dag bør bidrage til en humørbarometer på hele 4 ud af 5! Hjemme i dit trygge krebseskjold, vil du opleve en kløgtig blanding af uforudsigelighed og rutine, der stimulerer din fantasifulde natur. Generelt føler du dig tilfreds og energisk. Læn dig tilbage og lap det hele i dig.

Kærlighed

Kun 3 stjerner i kærlighedssøjlen i dag. Din sensitive natur i kombination med Mars’ position skaber en lille gnist i dit relationelle landskab. Men ro på, det er ikke en katastrofe! Det er mere et blidt skub til at tale hjerte til hjerte med din partner eller en nær ven.

Arbejde

Kun 2,5 i arbejdsfeltet, misforstå mig ikke, det er ikke noget negativt. Du sidder måske fast i et rutinepræget mønster, men husk at søge inspiration indefra. Dit kreative sind kan skabe mirakler, Krebs!

Venner

I relation til dine venner scorer du hele 4 stjerner, Krebs. Din omsorgsfulde og loyale natur vil træde i forgrunden i dag. Du vil opleve, hvordan dine venskaber blomstrer under din gavmilde pleje.

Familie

Og for første gang nogensinde på Stjernetegn.dk, har en Krebs fået fuld skala, 5 stjerner, når det gælder familien! Din dybe forståelse af familiedynamikker kombineret med Jupiter’s indflydelse vil i dag resultere i en beriget følelse af harmoni derhjemme.

Succes

Du får, Krebs, en 3’er på skalaen når det kommer til succes. Skuffet? Det behøver du ikke være. I dag er dagen til at ligge lavt, men husk at det er i modgang, man bliver stærk.

Dagens dyr

Dagens dyr er Leopard. Din agilitet og beslutsomhed afspejles i Leoparden. Trods nogle udfordringer i landet af personlig udvikling, kærlighed eller arbejde, står du frygtløs og tapper, klar til at tage fat på dagens udfordringer.

Onsdag den 20.’ i maj, en dag fyldt med spændende op- og nedture. Husk, kære Krebs, selvom det til tider kan virke udfordrende, så er det netop nu, at du skal lade dit potentielle jeg skinne igennem. Du er stærk, du er modig, og du er klar til endnu en smuk dag under stjernerne.