Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Flamingo. Du har evnen til at stå fast i modvind.

Dagens humør

Dagens humør for Tvillingen score en 4. Energien fra universet vil hjælpe med at tænde gnisten i dit indre. Venus sidder på din skulder i dag og hvisker søde ord i dit øre. Selv på en tirdag kan du finde glæde i små ting.

Kærlighed

I kærlighedens verden får Tvillingen 3. Du søger den perfekte harmoni i dine forhold, men vil stålfast klamre dig til din frihed. Husk at give lidt for at få lidt. Det er en konstant balancegang, men Uranus lyser vejen for dig.

Arbejde

Arbejdsmæssigt får du 2.5 Tvilling. Du vil være tilbøjelig til at føle dig følelsesmæssigt udmattet på jobbet i dag. Men ikke fortvivl, dine kræfter vil vende tilbage. Merkur, din herskende planet, opfordrer dig til at holde ud.

Venner

På vennernes front er du en 4’er i dag. Du oplever en høj grad af sympati med dine nære venner. På den socialee arena blomstrer du op – særligt med din evne til at kommunikere. Du er luft elementet i sin reneste form, flydende, fri og ubundet.

Familie

Hvilken dag at være en Tvilling! Familie scorer hele 5 stjerner i dag. Der er en stor styrke i dine familierelationer, og i dag er det mere tydeligt end nogensinde. Det kan være, det er fordi Månen er i din fjerde hus.

Succes

I dag får du et 3-tal i succes. Du har en drømmer i dig, Tvilling. Du vil mærke en trang til at følge dine drømme, selvom det føles som en risiko. Universet står bag dig, så tag chancen.

Dagens dyr

Dagens dyr er flamingoen. Flamingoen er kendt for sin evne til at stå fast selv i modvind. Ligesom flamingoen vil du også være i stand til at stå fast i dag, uanset hvad livet kaster efter dig. Lige meget hvordan din dag er set fra et astrologisk perspektiv, hold hovedet højt!

For nu, tirdag d. 19 september, kan du tage verden med storm, Tvilling. Du er klar til at imødegå verden med en åben selvsikkerhed, som kun du kan. Så husk på – livet er en dans, så tag den partner, du har og dans dagen væk. God dag, Tvilling.