Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Zebra.

Dagens humør

Dagens humør får karakteren 4. Jeg giver dig et solidt firetaller, Tvilling, fordi du i dag føler dig lys og let, fjernt inspireret af Månen, der suser gennem dit syvende hus. Den energiske Zodiak virker gunstigt for dig, og du er i dit es. Du har mod på livet, og dit positive sind er smitsomt.

Kærlighed

Kærligheden får 3 ud af 5. Jeg vil være ærlig, Tvilling. Solskinnet er ikke gennembrudende i kærlighedshoroskopet i dag. Mars og Venus danser en lille smule uden om hinanden, og du kommer måske til at opleve en smule turbulens på kærlighedens område. Men bare rolig, din optimisme vil hjælpe dig igennem – og husk, For hele stormen er ovre, kommer regnbuen frem.

Arbejde

Karakteren for arbejde er på 2.5. Dit stjernetegn indikerer, at nogle udfordringer på arbejdet kan give grå hår i hovedet. Saturn i dit sjette hus kan forårsage lidt trickier situationer. Men med dit skarpe intellekt og hurtige tankegang, er jeg sikker på, at du vil ryste problemerne af dig, meget ligesom vand på en ands ryg – du klarer skærene!

Venner

Venner får en flot 4’er. Løvernes planet, Solen, står stærkt for dig i dag, den velsigner dine relationer med venner. Du vil opleve, at din omgangskreds værdsætter din ærlighed og din legesyge sjæl, og der venter uden tvivl nogle gode stunder forude.

Familie

På familieskalaen får du en 5’er – topkarakter! Jupiter er i et fantastisk aspekt med din Måne, så du vil opleve en helt speciel harmoni i dit hjem. Du er omsorgsfuld og kærlig, og din familie vil sætte stor pris på netop disse kvaliteter. Så lad dagens mantra være: “Familien først!”.

Succes

Succes får 3. Det er ikke alle dage, du kan vinde i lotto. Neptun og Uranus skaber nogle bizarre energier, der kan påvirke din succes. Dog, med dit naturlige tvillingetegns nysgerrighed og dit drive, er jeg sikker på at du vil føle en vis grad af success i dine foretagender.

Dagens Dyr

Dagens dyr er Zebraen. Ligesom zebraen, er du unik med dit egen unikke mønster og du udstråler en speciel form for skønhed og styrke. Zebraen er også kendt for sin vildskab og frie ånd – akkurat som dig!

Mandag den 18 september

Dagen i dag, mandag den 18 september, vil byde på både idioter og udfordringer, men også opmuntringer og belønning. Husk, at det er udfordringerne der gør livet spændende. Tvillinger er kendt for deres evne til at styre gennem livets stormfulde hav. Så husk, selvom dagen byder på modgang, er du en tvilling, og du er ude for at sejre!