Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger. Din styrke og energi er inspirerende.

Dagens humør

Dagens humør ligger på en 4, da solen har begravet sig dybt i Løvens hjerte. Der er solskin i sjælen, af den slags der får din indre flamme til at brænde lysere. Din manke viser sig frodigere end nogensinde, ligesom dit luksuriøse, kongelige væsen.

Kærlighed

På kærlighedens barometer sk.reades der en dejlig 3 points. Afstandsplanet Saturn og den romantiske Venus begynder at danse en pas de deux i dit kærlighedshus, så smid din blufærdighed over bord og spring ud i det ukendte. Ville det være så tosset, at tage chancen og vise din kærlighed til den der særlige person?

Arbejde

Arbejdsfronten får en 2,5 aftenens stjerner indikerer, at der er nogle udfordringer der skal overkommes. Følelsen af stagnation og væggen, der virker en anelse for høj at overkomme, kan gøre arbejdsdagen lang og trist. Men husk på Løvens evne til at rugge på sin styrke og mod.

Venner

For vennekredsen ender vi på en fuld 4er. Du er en sand mester når det kommer til at få dine omgivelser til at føle sig værdsatte og elskede. Din energi vil smitte af på dine venner og løfte stemningen højere end himlene.

Familie

Familien får højeste score. Der vil i dag være en stærk trang til at tilbringe tid med dem, der kender dig aller bedst. Dit højt skattede hjem vil danne rammerne for en hyggestund, hvor familiens bånd vil blive styrket.

Succes

På succes fronten er der en rolig og stabil score på 3. Du er høj på selvtillid i dag, takket være din formidable viljestyrke. Husk, kære løve, at stå fast og mærke jorden under dine poter, når din indre ild blusser op.

Dagens Dyr: Tiger

Dagens dyr er uden tvivl en tiger. Denne majestætiske skabning afspejler Løvens temperament, styrke og handlekraft. Så som en rigtig tiger, brug din indre styrke og energi til at overkomme dagens udfordringer. Du er både frygtløs og smuk. Gå ud og erobr verden!

Apropos i dag – denne skønne søndag den 17. september – husk at tage tiden til at nyde stunderne med dem, du holder mest af. Lav en god gerning, en tjeneste, noget positivt for nogen, træd tilbage, løft blikket op og nyd øjeblikkets skønhed. Dagen bør nydes som en sand kongelig, lige som du er. Mærk roen falde over dig, og lad din indre flamme sprede varme og lys i dagens løb.