Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Zebra.

Dagens humør: 3

Løvens humør på denne skønne torsdag er en solid 3. Måske føler du, at din energi er i en lille smule rutine, på den universelle rutsjetur vi kalder livet. Men du ved noget, løve, rutinemæssighed er undertiden nødvendig for at sætte skub i de magiske forandringer, der gemmer sig lige rundt om hjørnet.

Kærlighed: 4

Når det kommer til romantik, går det godt for dig i dag, Løve. Du er i centrum, du stråler, og du er klar til kærlighed. Universet bakker op om din søgen efter passion. Er det ikke meningen, at du skal være centrum for opmærksomhed? Så nyd at være på kærlighedens scene i dag!

Arbejde: 2

Arbejdsmæssigt kunne det være en smule sværere. Selvom din kreative løveindsats generelt gør dig til en stjerne på arbejdspladsen, kan du i dag bemærke, at de stjerner indimellem også dæmpes. Nogle dage er måske mere udfordrende end andre, mærk efter og husk at du er mere end dine præstationer.

Venner: 5

I dag er en perfekt dag til at samle din løveflok, fordi din vennekarater er på det høje! Vær dig selv, vis din sande løvenatur, og lad dem se den brølende, selvstændige og stærke sjæl, der bor i dig. I dag skal du nyde det sociale, smil til verden og verden vil smil tilbage.

Familie: 4

I familiekredsen kunne du også opleve en smuk harmoni. Som løve er du familiens beskytter, og i dag vil de føle din omsorg og dit nærvær. Loki de små øjeblikke, fortrolige samtaler og dyrebare erindringer. Husk, at du er elsket, ligeså meget som du elsker din familie.

Succes: 3

Når vi taler om succes, har denne torsdag en 3’er for dig. Hvordan du vælger at tolke denne karakter er op til dig. Husk, sommetider er det de mindre sejre der tæller mest.

Dagens dyr: Zebra

Jeg har valgt zebraen som dagens dyr. Begge arter – løver og zebraer – er kendte for at være stærke, handlekraftige, og de færdes i flok. Men idag skal du, som løven, tage ved lære af zebraens kamouflage evner. Blend ind i mængden idag, nyd det lidt og spar på energien til de store kampe.

Torsdag den 14. september er din dag, Løve. Grib dagen, som det modige rovdyr du er. Tro på det bedste, giv plads til smil, glæde og drømme. Husk, selv den vildeste løve kan lære noget nyt hver dag.