Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger.

H2: Dagens humør
Dagens humør for Tvillingerne får en 3’er. Mars, planeten for energi og motivation, er på din side i dag, men Saturn, den kompromisløse disciplinmester, kan lægge en dæmper på dit humør. Du vil være i stand til at grine, men du vil måske også have en følelse af, at noget holder dig tilbage.

H2: Kærlighed
På kærlighedsfronten har Tvillingerne en udfordrende dag, hvilket resulterer i en nul score. Venus, kærlighedens planet, står på afstand, og kommunikation kan synes som en svær nød at krakke. Det er ikke en dag til voldsom forkælelse eller romantiske gestus, men snarere en til seriøst arbejde og lidenskaber på andre fronter.

H2: Arbejde
Heldigvis er din arbejdsenergi høj i dag, Tvillingen, takket være Mars’ indflydelse. Du er fokuseret, drivende og virkelig i stand til at få tingene fra hånden. Arbejde scorer en solid 4.5 på dagens stjernevurdering. Du kan ryste tingene op og skabe nyt liv i gamle idéer. Bravo!

H2: Venner
Med venner står det også godt til for Tvillingerne, der scorer en stærk 3,5 i dag. Selvom stressfaktorer kan dukke op, vil du finde tryghed og glæde i dit venskab. Det er en god tid til at forny gamle bånd og måske endda skabe nogle nye.

H2: Familie
Familiedelen af dit horoskop stråler med fuld styrke i dag, og det giver en fuld scoring på 5. Saturns indflydelse vil hjælpe med at skabe en stærk og stabil grund for dine familierelationer. Det er en dag til dyb forbindelse, hvor du virkelig kan mærke kærligheden.

H2: Succes
Selvom du har taget dig kærligt af flere aspekter af dit liv, ligger succesen lidt lavere i dag, med en skuffende 2’er. Det kan skyldes, at Uranus, planeten for uforudsigelse og forandring, er i spil. Du bliver nødt til at nøjes med mindre triumfer i dag, men frygt ikke, en større sejr venter lige rundt om hjørnet!

H2: Dagens Dyr
Dagens dyr er tigeren. Du vil føle en dyb forbindelse til tigerens kraft, ildhu og mod. Ligegyldigt hvilke udfordringer du kommer ud for, vil du tackle dem med ro, præcision og nådesløs determinisme. Husk, det er ikke størrelsen på tigren i kampen, det er størrelsen af kampen i tigren!

Tirsdag den 12-09 for Tvillingen vil være en dag fyldt med udfordringer, overraskelser og sejre. Vær taknemmelig for de små ting, og husk at vadestedet er oftest lige der, hvor floden ser dybest ud. Vær som tigeren, rolig, målrettet og klar til at springe, når tiden er inde!