Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger.

Dagens humør:
Tvillingens humør i dag scorer en solid 4 på skalaen. Din indre sol skinner højere end nogensinde, hvor Saturns vigtigste stjernearrangementer fungere som dit indre kompas og skaber et uendeligt repertoire af glæde. Din energi er i en højsæson, og du vil blomstre med positivitet.

Kærlighed:
På kærlighedsfronten scorer Tvillingen en middelmådig 3. Venus i dit tegn diskuterer lystigt med Mars, hvilket kan betyde overraskende kampe og forstyrrelser i paradiset. Men frygt ikke, Tvilling, for med kampen kommer også en dybere forståelse og fordybelse i kærligheden.

Arbejde:
På arbejdsfronten ruller vi en 2.5 ud på den røde løber. Neptun nærmer sig en retrograd, hvilket kan gøre kommunikationen klodset og misforståelser kan opstå. Udnyt dog Merkurs indflydelse og brug tid på at finde dit fodfæste igen.

Venner:
Venner scorer en solid 4. Jupiter bakker vennefronten op med sine muntre aspekter. Vennerne vil især trække på varme erindringer og komfortable øjeblikke, der styrker båndene mellem jer.

Familie:
Tvillingerne scorer et fuldt hus med 5 på familiefronten. Venus i dit hus sikrer fred og harmoni på hjemmefronten. Det er den perfekte tid til at pleje relationer til de nærmeste, måske med en spontan sammenkomst eller middag.

Succes:
Succes scorer en jævn 3 for Tvillingen i dag. Saturns indflydelse kan gøre opgaver en smule trægt, men på trods af dette, vil du blive mindet om, hvor vigtigt det er at fortsætte, selv når vejen bliver stenet.

Dagens dyr: Tiger
Du er en tiger, Tvilling! Denne dag bringer vitaliteten og modet, som den majestætiske tiger besidder som sin styrke. Husk din indre tiger idag, når du går igennem dagens prøvelser.

Dagens Horoskop:
Tvillingerne træder ind i denne onsdag den 09. august med en åben og kærlig energi. Det bliver en dag fuld af bånd, og selvom der er udfordringer på jobbet, vil dagen klart skinne igennem med de værdifulde relationer du har. Husk din indre tiger og frembring din indre styrke. Alt i alt en strålende onsdag at se frem til!