Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Pingvin. Du har den stille styrke og det ubesværede glid i dit træk.

Dagens humør: 2.5

Krebsens humør i dag er lidt af en blandet landhandel – en smule kæk og en smule beskeden. Men frygt ikke, denne balance mellem glæde og stilhed er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Tag fat i dagen og kig nøje ind i spejlet. Hvad ser du? Hvis harmonien er lidt forskudt, er det okay, dagen og humøret vil forme sig.

Kærlighed: 4

Skulle krebsen kigge i stjernekartet for kærlighed i dag, vil stjernerne forme en kløverfire; det er nøjagtig hvad du kan forvente – masser af kærlighed! Du vil opleve en varm forbindelse med din partnere og måske fange stigende gnister. Som en flod, lader universet sin elskov strømme imod dig.

Arbejde: 2

Arbejde, der gamle stridsakse. I dag vil det kunne føles som om du har snublet over et eller andet sted mellem passion og pligt. Det er okay! Måske er det tid til at tage en dyb indånding og genfinde din vej. Alt kommer til den der venter, ikke sandt?

Venner: 5

Apropos gnister, dine venskaber vil føles som om du står midt i et stjerneskud. Det er en “laugh ‘til your face hurts” slags dag. Samværet imellem dig og dine venner vil være legende let, fuld af fællesskabets glæde.

Familie: 3

Dit forhold til din familie vil være som en sø, rolig men dyb. Der er mulighed for forbedring, men også for konflikter. Bestræb dig på at navigere i vandene med tålmodighed og kærlighed.

Succes: 1

Ja ja, succes kunne være bedre. Men husk, succes er ikke en destination, det er en rejse. Tommelfingerreglen er, ikke at måle succes med hvad du opnår, men med de forhindringer du har overvundet. Fokuser på at lære, vokse og videreudvikle.

Dagens dyr: Pingvin

Dagens dyr for Krebsen er den yndefulde Pingvin. Pingviner er viden kendt for deres kollegiale karakter og tilpasningsevne, noget Krebsen kan relatere til. Du har evnen til at skabe harmoni i kaos, et roligt, ubesværet svøm i en turbulent strømning, ligesom vores ven pingvinen. Du har stille styrke, glatisse og tålmodighed.

Onsdag den 9. august bliver helt sikkert en mindeværdig dag for Krebsen. Fra morgenens lys til aftenskumringen vil hver stund være fyldt med muligheder for voksende oplevelser. Held og lykke på din rejse, kære Krebs. Spring ud i dagen som en graciøs Pingvin på en isblok – modig, beslutsom, og med fuld magt!