Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Koala.

Dagens humør: 4

For de af jer der stirrer usikkert på hvad ugen vil bringe, frygt ej. Trods mandagens ry for at være lidt af en udfordring, er energien omkring Krebsen i dag alt andet end trist og trist. Takket være Månen, der er Krebsens hersker, er humøret helt oppe og svæve. Det er som om noget har klikket på plads, og alle brikkerne falder naturligt sammen. Forvent en fornemmelse af ro og balance, der giver dig selvtillid til at tage mandagen med ophøjet ro.

Kærlighed: 3

Kærlighed er kompliceret, og i dag er du ikke undtaget for denne universelle sandhed. Venus sidder komfortabelt i dit tegn og bringer en understrøm af dybere følelser til overfladen. Du vil føle en trang til nærhed, men det er ikke alle omkring dig, der synes det samme. Husk at kærlighed, i sin kerne, handler om balance. Måske er det tid til at finde en ny tilgang til samlivets glæder og udfordringer?

Arbejde: 2.5

På arbejdsfronten vil du kunne mærke planeten Mars’ energiske indflydelse. Der er en rastløshed, der trækker i dig, men balancen mellem aktivitet og ro kan være svær at finde. Det kan lure potentielle konflikter, men her kommer Månen dig til undsætning. Din evne til at rumme andre og se tingene fra flere vinkler vil være din styrke i dag. Pas dog på med ikke at sprede dig for meget, fokus er nøglen.

Venner: 4

Venner er som det salt, der giver livet smag. Og i dag er der masser af smag at hente! Du vil tiltrække mennesker til dig, og dit sociale liv vil være i fokus. Din medfølelse kombineret med din intuitive forståelse af menneskelig dynamik gør dig profilaget til at være den gode ven. Din naturlige empati vil få dine venner til at føle sig set og hørt – nyd denne dag, hvor dine bånd til dine venner vil styrkes.

Familie: 5

Familien er fundamentet, solen omkring hvilken din verden drejer. I dag er det, mere end nogensinde, tydeligt for dig. Du vil føle dig næret og støttet af dine pårørende og det vil være givende på et dybt, personligt niveau. Saturns position signalerer en mulig løsning på et gammelt familiært problem, og det er dit følsomme og omsorgsfulde hjerte, der vil være katalysator for forvandlingen.

Succes: 3

Dagens succes måles mere i de introspektive øjeblikke end i verdslig anerkendelse. De ydre sejre kan virke lidt ude af rækkevidde, men indvendigt er du på et helt nyt sted. Nyd disse stille triumfer. Du er på rette vej, Krebsen, men husk at roserne også har torne.

Dagens dyr: Koala

Hvad bedre dyr at symbolisere din dag end koalaen? Denne søde australske skabning er kendt for sin ro og sit kærlige væsen, der minimer så meget af din egen karakter. Ligesom dig er koalaen hjemme i sit eget selskab, men har også en dybtgående tilknytning til sine nærmeste. Tag dagen i dit eget tempo, ligesom kiwiingen, og husk at bære dig selv med samme venlighed og tolerance.

Mandag den 7. august viser sig at være en dag med både glæder og udfordringer for dig, kære Krebs. Men husk, udfordringer er blot muligheder iklædt gråt tøj. Og på denne dag, hvor dine bånd til familie og venner styrkes, og hvor dit indre liv riges, kan intet for alvor slå dig ud. Husk at tillade dig selv at drage nytte af livets små glæder og de mennesker, der betyder mest for dig. Og husk, lige som koalaen, at verden er smukkere fra toppen af træerne!