Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en koala.

Dagens humør

Med Plutos indflydelse, der griber fat i solens energi, er dagen pakket ind i et humør, der er svært at modstå. Det, som i begyndelsen måske synes utilregneligt, får en ny mening efterhånden som dagen skrider frem. Derfor får dagens humør en solid 4’er. Trods nogle små udfordringer, vil det være en dag fuld af overskud og positivitet.

Kærlighed

Jupiter, planeten for held og ekspansion, er på vej ind i dit tegn, Vægten. Det betyder en dag hvor du vil føle et øget behov for balance i dit kærlighedsliv. Kærlighedskortet trækker her dagens en 3’er, da det måske kan give anledning til en anelse forvirring. Men husk: Hvad ville livet være uden et lille drama nu og igen?

Arbejde

På arbejdsfronten kan det være, du vil opleve en indre uro. Med Mars i modsat position kan det være, at din sædvanlige diplomatiske tilgang bliver udfordret. Vær dog ikke bekymret, du har evnerne til at håndtere det. Arbejdsmæssigt får dagen en middelmådig 2.5. Men hey, ingen sagde, at hver dag skulle være en dans på roser.

Venner

Venus har for nyligt skiftet plads med Mars i dit syvende hus, hvilket betyder, at det er et fantastisk tidspunkt at mødes med dine venner. Uden tvivl scorer dagen en sjov 4’er på vennernes tegn. Er dit motto ikke “jo flere, jo bedre”?

Familie

Der er ingen, der står dig nærmere end din familie. Nyd denne dag med dem, for Merkur og Venus er i perfekt harmoni. Der er mulighed for dybe samtaler og forståelse. Det gør denne dag perfekt for familiemæssige aktiviteter og score den højeste karakter, en 5’er!

Succes

Hvad angår succes, kunne det nok have været bedre. Men så er det godt, at du, Kære Vægt, er kendt for din tålmodighed. Mens du venter på at vinden skifter, giver vi succesraten en 3’er. Potentialet er der – du skal bare være lidt tålmodig!

Dagens dyr

Dagens dyr er Koalaen. Ligesom koalaen, som tilbringer det meste af sin tid højt oppe blandt eukalyptustræerne, vil du også kunne drage fordel af at tage et skridt tilbage og observere verden fra et andet perspektiv. Der vil være tid til refleksion, til ro og til nytænkning – alt sammen noget, koalaen er et levende symbol på.

Afslutning

Så her har du det, Kære Vægt. Selvom denne tirsdag den 3. oktober måske har lidt tumult i sig, så husk på, at det er de dage, der gør livet spændende. Nyd dagen med dine kære, træk vejret dybt og mød udfordringerne med dit smittende smil. Efter dagens strabadser venter en rolig aften under stjernerne, meget lig en hyggelig koala højt oppe i træerne.