Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en ædel Leopard. Du er smidig, stærk og altid på udkig efter nye muligheder.

Dagens humør

Dagens humør strutter af livsglæde og lyst til at gribe dagen! Vi lander på en solid 4’er, for tvillingen føler sig fuld af energi og nysgerrig optimisme. Under himlens stjerneklare tæppe ser du dig selv i et nyt lys – og det skinner stærkt som solen! Skub på med de fødder, for dagen ligger der – klar til din oplevelsestrang.

Kærlighed

Kærligheden er lidt svær at få øje på for tvillingen i dag, så vi faldt på 2. Men vi må ikke glemme, at selv i en lav sol, findes der skønhed. Det er Venus’ indflydelse, der kan få dig til at føle dig lidt usikker. Hold øjnene åbne for kærligheden, for selv den mindste gnist kan starte en ild.

Arbejde

På arbejdspladsen vil du stortrives, og vi lander derfor på en velvægtet 3,5. Merkurs kraft dygtiggør tvillingen, du får tingene gjort, påtager dig ansvar, og teamet nyder dit selskab. Tvilling, må din kreativitet blomstre, og må dine talenter skinne igennem.

Venner

Blandt venner flok vil tvillingen bruse af begejstring – vi er helt oppe i skyerne med en score på 5. Din socialitet vil komme til udtryk ved hjælp af Månens stråler, skabende bro mellem dig og dine bittere halvdele. Husk, et godt grin forlænger livet, så tag imod dagens venskabelige stjernestund med åbne arme!

Familie

Familien står på en 3’er i dag. Saturns energi kan skabe nogle mindre udfordringer, men intet, som du ikke kan håndtere. Tænk på det, som en supernova der fylder tomrummet med noget nyt. Så selvom tingene kan blive lidt uforudsigelige, har du din tvillingens elasticitet til at hoppe tilbage.

Succes

I dag spiller succesfuldhedens samba med en pragtfuld melodi på 4,5. Tvillingen, dette er dit tidspunkt til at skinne! Med Jupiters styrke i ryggen, er du klar til at klatre op ad succes-stammen og ind i triumf-treet. Må din dag vrimle med sejre!

Dagens dyr

Tvilling, dit dyr i dag er den ædle Leopard. Ligesom dette dyr, er du smidig og stærk, altid på udkig efter nye muligheder. Du er i stand til at kløve igennem enhver udfordring og lande blidt på dine fødder.

Dagen i dag

Dagen i dag, tirsdag den 03-10, vil bruse af energi og succesoplevelser. Må du gribe dagen – både dens udfordringer og triumfer – og husk at nyde dit herlige selskab med venner og familie. Gør hverdagen til en fest og lad din energi fyres op af stjernerne! Dette var vores etape sammen med tvillingen – indtil vi mødes igen i morgen.