Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Pangolin

Dagens humør: 4

I himmelen knækker dagens første solstråler gennem krakelerede skyer for at byde løven godmorgen. Mars, med sit eget rask væk tempo, sender stærke vibrationsfelter, hvilket tuner ind på Løvens humør. Et næsten bugnende lykkesmil er limet fast på din sjæl i dag. Ja da! Livet har sine op- og nedture, men tag ikke fejl, dette vil helt klart være en opgang for løverne derude i dag, og derfor en karakter på 4.

Kærlighed: 3

Kærlighedens bølger ser ud til at være i flux for Løven i dag. Planeterne i 7. hus danser en tik-tak dans, men til tider falder rytmen ud. Tyder det på tvivl? Måske er det tid til at spekulere på kærligheden, men huske på, du er Løven – frygtløs og kraftfuld! Fat mod, for karakteren på kærlighed er 3 – et potentiale for vækst.

Arbejde: 2.5

På arbejdsfronten er tingene lidt tøvende. Uforudsete ændringer i dit arbejdsliv kan rive dig ud af rutinen men frygt ej, dette er blot en midlertidig situation. Dette skal ikke tage modet fra dig, Løve. Husk, at uvished fører til opdagelse. Derfor en karakter på 2,5 for Arbejde.

Venner: 4

Dit vennekreds er dit solskin i dag! Samtaler og interaktioner med venner er en ren kilde til glæde som komplimenterer dit allerede gnistrende humør. Både Mars og Venus sender stærke energifelter i retning af dit sociale liv. Dine venner vil være dit anker og lyset i mørket. Her er karakteren en 4 for venner.

Familie: 5

Familielivet blomstrer i dag, Løve. Planeterne i dit 4. hus smiler ned til dig. Dette er en tid til at genopbygge og nyde livets simple glæde med din familie. Omfavn kærligheden, varmen og forståelsen, som stenbukken bringer ind i livet. Karakteren for familie kan ikke være andet end den højeste – 5.

Succes: 3

Succes er et relativt begreb, ikke? I dag er det tid til at definere, hvad succes betyder for dig, Løve. Plutoen i dit 10. hus antyder en mulig transformation på dette område. Er du klar til at omfavne forandringen, og arbejde hen imod din succes? Så venter en karakter på 3 for succes på dig.

Dagens dyr: Pangolin

Og dagens dyr? Det vil være Pangolin! Et dyr af fascination og mystik, ligesom dig, Løve. Lig det panserede pangolin, er du robust, modstandsdygtig, og du nyder livets finere detaljer på din egen unikke måde.

Tirsdag den 03-10 ser ud til at være en dag fyldt med potentiale for latter, kærlighed og transformation til dig, Løve. Selv om udfordringer kan ligge foran dig, husk at du er løven – kongen af junglen. Kaste frygten til side og omfavne denne dag med den selvsikkerhed og mod, som kun en løve har. Nyd dagen, nyd øjeblikket!