Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en .

Dagens humør

Dagens humør står på en solid 3, Løver. Det skyldes stjernetegnets planet, Solen, der som man siger, “skinner men ikke skinner for alle i dag”. Regn ikke med at ride på en bølge af eufori, men det er en stabil følelse af tilfredshed, der hænger over dig.

Kærlighed

I kærlighedens verden får du fuld skrald – en sjælden 5’er! Venuskraften kvitterer med romantiske stunder og kærlige gestusser. Din charme er på højeste gear og attraktionskraften er i top. Kys og kram er på menuen i dag, så nyd hvert øjeblik.

Arbejde

På arbejdsfronten er det lidt mere midt på et godt snapset med en 2,5. Merkur og Mars danser en svingom, der skaber en smule ravage i din omgang med opgaver og deadlines. Pas på ikke at blive taget med bukserne nede, men tag også en velfortjent pause – du er kun menneske, efter alt!

Venner

Dine venskaber er skinnende – en klar 4. Takket være Månen er I tunet ind på samme frekvens og klar til at dele grin og gøgl. Dit sociale liv summede af energi og kreativitet, så tag eventuelle uoverensstemmelser med et gran salt og nyd selskabet.

Familie

Når det kommer til familie, er du på en luksus 5. Dit hjem er fyldt med varme og kærlighed, der holder dit hjerte i god stand. Du prioriterer dine kære højt, og det betaler sig i form af gensidige smil og delte hemmeligheder.

Succes

Sidste stop er succes, hvor du cruiser ved en 3. Du tackler ikke bjerge, men heller ikke bjerge. Regn med en dag hvor det går op og ned, men ikke noget der kommer til at vælte din lille verden. Husk, at nogle dage er ment for mindre skridt og puste lidt.

Dagens dyr er ‘Koala’. Denne dovne, nuttede skabning fra det vilde Australien minder os om at tage det roligt, nyde det gode i vores liv og bevare det positive fokus – noget du, som en Løve, har brug for på en dag som denne.

Mandagen den 18. september er en dag med op- og nedture, men i det store hele en vindende dag for dig. Husk, en Løve brøler bedst, når den elsker sig selv, vennerne, familien og griber de små sejre i arbejds- og kærlighedslivet. Gå all in på selvkærlighed i dag, det fortjener du!