Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Gorilla. Din styrke og beskyttende instinkt skinner igennem.

Dagens humør

Dagens humør får karakteren 2, elskede Krebs. Glem ikke, at humor er en livets krydderi. Vi ved, at du kender det, Krebsen, den der vrangvillige følelse af at være i en blå periode. Lad os ikke pakke det ind, vi har alle disse dage. Men frygt ikke, for stjernerne viser, at din humor vil vende tilbage meget snart.

Kærlighed

Aha, kærlighed! Elsker vi det ikke alle? Du får karakteren 3 i dag. Vandets tegn har du altid haft en dyb forbindelse til følelserne og kærligheden. Selvom du ikke er i fejlfrit kærlighedsland i dag, så lad dig ikke slukke. Husk, at ethvert forhold har sin op- og nedtur – vi kan ikke altid svømme i stille vand.

Arbejde

Tag din kaffekop og løft den højt, for dit arbejdsliv går super godt, Krebs! Planeterne smiler på dig med en karakter på 4.5. Du skinner på arbejdspladsen, lige som den får lys du elsker ved måneskin. Hold fokus, og se frem til, at dine bestræbelser vil blive belønnet.

Venner

På vennesiden ser vi et højdepunkt i dag! Med en karakter på 5, kunne det ikke være bedre. Du må gerne give dig selv et skulderklap, Krebs. Din omsorgsfulde natur gør dig til en fantastisk ven, og de omkring dig sætter pris på det.

Familie

Ingen familie er perfekt, ikke sandt? Vi har alle vores genvordigheder. Derfor får familieområdet en karakter på 0 i dag. Men husk, krebs, det er i hårde tider, at vi lærer mest. Du har den indfødte guddommelige styrke til at holde din skal sikker og sikker.

Succes

Påvirker din succes? Absolut! Med en karakter på 4, ser det ud til, at alle dine anstrengelser begynder at give pote. Nyd resultatet af dit hårde arbejde og fortsæt det gode arbejde!

Dagens dyr er Gorillaen. Precis som gorillaen er du kendt for din styrke og dit beskyttende instinkt. Det uforudsigelige i dag kan kræve, at du står op for dig selv og dine nærmeste, ligesom en ægte sølvryg gorilla.

Opsamling

Mandag den 18 september viser sig at være en blandet kurv for dig, Krebsen. Der er nogle få bump på vejen, men din indre styrke vil hjælpe dig igennem. Husk, Krebs, at humørsvingninger er en normal del af livet, men det er vigtigt at komme højt op på toppen igen. Og du er et mesterværk i det! Du er på din vej til at skinne og vise din indre gorilla-styrke til verden.